FødevareWatch

DLG sælger ud af fødevarerne

I et forsøg på at målrette kerneforretningen i DLG skæres et par fødevareselskaber fra, der tilsammen omsætter for mere end 200 mio. kr.

Foto: PR/DLG

Efter et par år med stort fokus på toplinjevækst har DLG taget hul på den ventede frasalgsbølge, som igen skal fokusere forretningen i retning af de korn- og foderstofprodukter, som traditionelt udgjorde virksomhedens kerne, ligesom der også skal arbejdes med vitaminer og energi.

DLG har derfor frasolgt fødevareselskaberne Samsø Syltefabrik og European Freeze Dry, som tilsammen omsætter for 200 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier