FødevareWatch

DLG-topchef: Fødevarer er en lille men vigtig forretning

Paraplyen DLG Foods, der indeholder grovvarekoncernens fødevareselskaber, står kun for et par procent af den samlede omsætning på omkring 60 mia. kr. Alligevel indtager divisionen en vigtig rolle, siger koncernchef Kristian Hundebøll.

Foto: Mik Eskestad/Polfoto/Arkiv

Med datterselskaber som Gasa Nord Grønt, DLG Food Oil, Lammefjords Grønt, PureOil, DLG Ingredients og Samsø Syltefabrik har divisionen DLG Food gang i mange hjul i det store samlede DLG-puslespil.

Men trods de mange aktiviteter, som under DLG Food-paraplyen sidste år samlet omsatte for godt en milliard kroner, så fylder de ikke meget, når man udefra kigger ind på DLG-koncernen, som satser benhårdt på at være en international spiller med fokus på grovvarer, service & energi samt vitaminer og mineraler, som er de tre vigtigste hovedsegmenter

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier