FødevareWatch

Boom i tilbagekaldelser af fødevarer i 2015

Oftere end hver anden dag offentliggør Fødevarestyrelsen tilbagekaldelser af problematiske fødevarer herhjemme, og i 2015 er antallet af meddelelser steget markant. Det kan der være flere grunde til, herunder en procedureændring, hedder det fra Fødevarestyrelsen.

Foto: Mette Ragner/polfoto

Tilbagekaldelse af salatdressing på grund af gæring, tilbagekaldelse af durummel på grund af larver i pakningerne, tilbagekaldelse af frankfurtere med cheddarost på grund af fund af bløde plaststykker i produktet.

Det er blot nogle af de allerseneste tilbagekaldelser af fødevarer, herunder i enkelte tilfælde drikkevarer, som Fødevarestyrelsen har offentliggjort, og som vi som forbrugere har vænnet os til at se glide hen over skærmen eller optræde som en note eller artikel i de skrevne medier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier