Rema 1000 vil sælge mindre brød

En række pakker med brød bliver nu udskiftet med mindre varianter i Rema 1000. Det vil formentlig ramme omsætningen, men supermarkedet har et klart formål.

Fra søndag 2. august bliver flere pakker med brød i Rema 1000 lidt mindre - og tilsvarende billigere, skriver discountkæden i en meddelelse.

Helt konkret er det otte pakker med forskelligt brød fra Lantmännen Schulstad, som bliver 20 pct. til 50 pct. mindre. Det skal give forbrugerne mulighed for at købe den mængde, de har brug for, så man undgår madspild. Og da Rema 1000 kører uden mængderabat i forvejen, kommer prisen ned i samme tempo som vægten.

"Vi kommer til at mærke det her på omsætningen, det er der ingen tvivl om. Men vi har en tiltro til, at vores kunder og danskerne generelt vil tage meget positivt imod det her tiltag og forhåbentlig lægge flere af deres indkøb hos os, hvor de slipper for at købe mere, end de har behov for," siger Rema 1000's indkøbsdirektør Anders Jensen i en meddelelse.

Det er erklæret del af Rema 1000's forretningskoncept, at man vil hjælpe til at undgå madspild. Det sker blandt andet ved, at udvalgte grøntsager afregnes i løsvægt, og at mængderabatten er afskaffet.

Opbremsning i discount skræmmer ikke kæderne

Historisk fald i antal discountbutikker

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også