FødevareWatch

Sønderjysk mejerichef: Nej til grænsebomme og ja til "Frontkants-Danmark"

Chefen for det økologiske mejeri Naturmælk satser på at lave endnu flere trendy specialprodukter ud af danske landmænds mælk - både til den hjemlige detailhandel og eksport.

Direktøren rejser sig fluks og spurter ud af lokalet. Der mangler noget helt afgørende, før at gæsterne kan få serveret kaffe på dette kontor: Mælk.

Netop det hører ifølge ham til en god kop kaffe. Og ikke bare en karton med hverdagsmælk. Nej, her skal der biodynamisk cafe-mælk på bordet, når der serveres sort kaffe.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier