FødevareWatch

Blå blok vil give landbruget bedre vilkår

Efter en nervepirrende valgaften med næsten dødt løb og i sidste ende en sejr til de borgerlige partier, var der både lettelse, glæde samt en anelse bekymring at spore blandt fødevareordførerne i blå blok.

Foto: Joachim Adrian/Polfoto/Arkiv

"Min umiddelbare reaktion er, at med en blå regering, så kan det kun blive bedre. Men min umiddelbare bekymring, er, hvor meget bedre, det så bliver? Det må vi jo se, for vi ved jo endnu ikke, hvordan regeringen bliver sammensat. Og Dansk Folkeparti er jo blevet meget store. Og de kan jo godt en gang i mellem måske hænge lidt i bremsen," lød reaktionen fra Liberal Alliances Mette Bock, da FødevareWatch fangede hende på mobilen umiddelbart efter prognosen var afløst af et sikkert resultat.

Og det var ikke kun den liberale fødevareordfører, der kunne glæde sig over aftenens valgresultat. Også Erling Bonnesen, fødevareordfører for Venstre, og Dansk Folkepartis René Christensen var tydeligvis lettede over valgresultatet.   

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Højere omkostninger rammer Danish Crown på indtjeningen i halvåret

Halvårsregnskabet for kødkoncernen viser fremgang på toplinjen, mens indtjeningen falder som følge af dyrere energi, transport og emballage. Salgsfokus er rettet på omstilling væk fra Kina og mere afsætning i Europa og markeder som USA og Japan. Fokus på flere plantebaserede produkter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier