Jobbet giver fødevarearbejdere smerter

Knap hver fjerde fødevarearbejder i Danmark har smerter på grund af deres arbejde. Det viser ny rundspørge.
Foto: Claus Bonnerup/Polfoto
Foto: Claus Bonnerup/Polfoto

24 pct. fødevarearbejderne i Danmark har ofte smerter som konsekvens af deres job. Det viser en ny rundspørge lavet af Analyse Danmark, skriver NNF.

Rundspørgen er lavet blandt fødevareforbundets medlemmer og viser, at det især er slagteriarbejdere og ansatte i fødevareindustrien, som har ondt i kroppen under arbejdet.

29 pct. af slagteriarbejderne siger i undersøgelsen, at de har smerter, mens procentsatsen for de ansatte i fødevareindustrien ligger på 27.

Fødevare-boss får bonus for at ansætte unge

Slagteriarbejderne strejker markant mindre

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter