FødevareWatch

Sparsommelige bakterier trækker vækst i Chr. Hansen

Kundernes iver efter at skære og spare er fortsat en afgørende vækstmotor for Chr. Hansen. På længere sigt er det helsebølgen, der skal trække.

Foto: Juan Hein / Ritzau Scanpix

Det kan godt være, at helse, fedtforskrækkelse og fødevaresikkerhed er det nye sort - men på vej ud af finanskrisen er virksomhederne fortsat endnu mere optaget af effektivitet og smalhals ned i de allermindste detaljer - bogstaveligt talt.

Ingrediensvirksomheden Chr. Hansen ser det som en klar tendens i efterspørgslen og henter en betydelig del af væksten herfra.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier