Sparsommelige bakterier trækker vækst i Chr. Hansen

Kundernes iver efter at skære og spare er fortsat en afgørende vækstmotor for Chr. Hansen. På længere sigt er det helsebølgen, der skal trække.
Foto: Juan Hein / Ritzau Scanpix
Foto: Juan Hein / Ritzau Scanpix
AF LONE ANDERSEN

Det kan godt være, at helse, fedtforskrækkelse og fødevaresikkerhed er det nye sort - men på vej ud af finanskrisen er virksomhederne fortsat endnu mere optaget af effektivitet og smalhals ned i de allermindste detaljer - bogstaveligt talt.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også