FødevareWatch

McDonald's kaprer Obamas tidligere pressechef

McDonald's får ny kommunikationschef - han kender den amerikanske præsident ganske godt.

Foto: Andy Wong/AP/Ritzau Scanpix

NEW YORK

Robert Gibbs har tidligere været pressechef for den amerikanske præsident Barack Obama i dennes første periode som præsident, og nu skal han så repræsentere den amerikanske burgergigant McDonald's. Det oplyser det amerikanske selskab i en meddelelse.

Han afløser Bridget Coffing på posten som kommunikationschef, efter hun for nylig annoncerede sin afgang efter mere end 30 år i selskabet. Ny i McDonald's er også Silvia Lagnado, som er blevet ansat som EVP Global Marketing. Hun kommer fra en stilling i spiritusproducenten Bacardi.

"Robert og Silvia er begge højt respekterede og talentfulde ledere, som bringer en masse erfaring og perspektiver til McDonalds, mens vi skaber en mere moderne og progressiv burgervirksomhed," udtaler selskabets adm. direktør Steve Easterbrook i meddelelsen.

McDonald's danske bundlinje voksede i 2014

McDonald’s dropper månedlige salgsopdateringer

McDonald's går grøn dag i møde trods faldende salg

Mere fra FødevareWatch

Stryhns lancerer plantepostej

Tiltagende ønske fra danskerne om at ville skære ned på kødet, får producenten til at lancere et alternativ til den klassiske leverpostej.

Enorme smittetal bekymrer restaurationssektoren

Med den positive nyhed om, at alle danskere fra næste uge kan smide mundbindet kommer også frygten for, at smittetallet i den kommende tid kan nå næsten 300.000 dagligt smittede. Det bekymrer i brancheorganisationen DRC.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier