FødevareWatch

Rusland trækker Espersens vækstambitioner ned

I den store bornholmske fiskerivirksomhed Espersen har man planer om at nå omkring 5 mia. i omsætning, men der er et godt stykke endnu. På bundlinjen ramte den russiske boykot hårdt i 2014.

Med en toplinjefremgang på 32 mio. kr. går det igen den rigtige vej for den bornholmske fiskerivirksomhed A. Espersen. Samlet nåede virksomheden, der blandt andet leverer masser af fisk til McDonald's kædens restauranter, en omsætning på 1,913 mia. kr. 2014. 2013-omsætningen lød på 1,881 mia. kr. - den laveste i en række år.

Dermed vender toplinjepilen igen den vej, som Espersen-direktør Klaus B. Nielsen gerne vil have det. Da FødevareWatch sidste år talte med ham, lagde han ikke skjul på, at der er store ambitioner i fiskekoncernen, som på produktionsfaciliteter i Litauen, Polen, Vietnam, Thailand og på Bornholm i alt beskæftiger et par tusinde medarbejdere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier