FødevareWatch

Nyt eksporteventyr hænger på liner i Limfjorden

På under to år har økologiske blåmuslinger udviklet sig til en dansk specialitet, der sælges til flere europæiske lande. Og det bliver kun større, lyder det.

Foto: KIRKHOLT PHOTO/ Ritzau Scanpix

Det er en eksotisk spise for mange danskere, og langt fra alle er vilde med den. Men danske blåmuslinger af den økologiske slags er blevet en særdeles eftertragtet vare – i hvert fald i udlandet.

"Opdræt af økologiske muslinger er i sin begyndelse herhjemme, så det er bemærkelsesværdigt, at interessen fra udlandet allerede er så stor," siger Villy Juul Larsen, der er chefkonsulent i Dansk Akvakultur, brancheforeningen for det danske opdrættererhverv.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Diningsix-direktør takker af

Restaurantkoncernens adm. direktør giver i stedet stafetten videre til medstifter, mens han selv fortsætter som kommerciel direktør udstationeret i London.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier