Rema 1000 satser stort på mobilbetaling

Discountkæden følger konkurrenterne og gør det muligt at betale med mobilen i samtlige af kædens butikker.
Rema 1000's kunder kan snart betale med deres mobil, når de handler ind i discountkæden. | Foto: Tobias Nørgaard Pedersen/Polfoto/arkiv
Rema 1000's kunder kan snart betale med deres mobil, når de handler ind i discountkæden. | Foto: Tobias Nørgaard Pedersen/Polfoto/arkiv

Rema 1000 introducerer mobilbetaling i samtlige af kædens 261 butikker fra 1. juli. Det skriver Berlingske Business.

Dermed følger  den norskejede discountkæde konkurrenten Dansk Supermarked, der giver mulighed for at betale med smartphone i Føtex og Bilka, mens Coop også har også meldt ud, at man arbejder på en mobil løsning.

”Vi vil gerne give kunderne det, de efterspørger, og dét, de kommer til at efterspørge, og der er ingen tvivl om, at mobilbetaling er kommet for at blive. Det buldrer bare løs med forskellige muligheder og løsninger, og der skal vi selvfølgelig være med,” siger Torben Sørensen, økonomidirektør i Rema 1000, til avisen.

Rema 1000 har valgt at samarbejde med Danske Banks populære app, Mobilepay, der bliver brugt af omkring to millioner danskere, da kæden har vurderet, at den er mest udbredt i Danmark.

Den nye løsning er allerede i færd med at blive rullet ud og fra fredag er seks butikker i Jylland klar til at tage imod betaling på mobiltelefonen.

Ekspert: Mobilepay vil blive ramt af ketchupeffekt

Coop også på vej med mobilbetaling

Dansk Supermarked satser på mobile betalinger

"Vi forhandler med alle større kæder"

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også