FødevareWatch

Dagrofa og Danish Crown lancerer nyt mærke

Danish Crown og Dagrofa indleder nu et samarbejde om et nyt kødbrand, der skal sælges i detailkædens Spar-butikker.

Foto: PR

Oksekødsdivisionen i Danish Crown, DC Beef, begynder nu et samarbejde med dagligvarekoncernen Dagrofa.

Det skriver kødkoncernen i en pressemeddelelse.

Under navnet Dansk Ung Oxe vil selskaberne lancere kød fra ungokser i Dagrofas Spar-butikker.

”Produkterne er lavet af kød fra ungokser, der er slagtet efter 12-24 måneder og efterfølgende modnet i 16 dage,” skriver DC Beef med reference til, at denne produktionsmetode angiveligt gør kødet særligt mørt. 

Kødet til det nye mærke produceres på DC Beefs afdeling i Sdr. Felding og vil lande i Spar-butikkerne i løbet af denne uge.

Tönnies vil udvide tæt ved den danske grænse

Danish Crown dropper de danske talenter

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier