FødevareWatch

Familiedynasti veksler frosne fisk til kolde kontanter

Frysehuskæden Claus Sørensen A/S, der er ejet af familien Sørensen med Tage Sørensen i spidsen, lander et tocifret millionoverskud i 2014.

Foto: Martin Bubandt/Polfoto/Arkiv

Der er gode penge i at lægge fisk og andre fødevarer på køl.

Claus Sørensen A/S, der driver en stribe frysehuse langs den jyske vestkyst, leverer et pænt overskud i 2014, hvor bundlinjen lander på 27,9 mio. kr. efter skat mod 23,04 mio. kr. året før.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier