FødevareWatch

Sønnerne tager over i fiskefirma

Direktøren i familieejede Sepio giver stafetten videre til sine to sønner, der fremover skal lede den sjællandske fiskevirksomhed.

Sepio importerer fisk og skaldyr fra Bangladesh, Vietnam, Kina, Canada, USA, New Zealand og Europa. | Foto: ritzau/Ole Steen/

Jens Mølbæk forlader sin post som chef i det familieejede fiskefirma Sepio.

I stedet overlader han tøjlerne til sine sønner Mikkel og Anders Mølbæk, der fremover skal stå for ledelsen af den sjællandske virksomhed. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier