FødevareWatch

Dansk And knokler for finansiering af slagteri

Der er tilsagn fra flere fronter om finansiering til Dansk Ands planer om nyt andeslagteri, fortæller direktør Martin Dåsbjerg. Men han vil hellere selv skaffe pengene og beholde styringen.

Foto: Tobias Nørgaard Pedersen/Polfoto

”Vi tror på det og hører entydigt fra vores kunder, at man meget gerne ser et dansk andeslagteri. Vi er absolut ikke på plads endnu, men jeg kan love dig for, at der bliver knoklet med det hver eneste dag,” lyder statusopdateringen fra Martin Dåsbjerg om fremskridtene med projekt dansk andeslagteri.

1. december 2014 overtog han nogle gamle slagterifaciliteter i Struer og er nu i gang med en grundig hovedrengøring.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier