FødevareWatch

Fazer skærer madspildet med en fjerdedel

Madspild er blevet en konkurrenceparameter på markedet for kantinedrift. En af de største aktører, Fazer Food Service, har skåret sit spild med 25 pct. pr. gæst.

Omkring halvdelen af markedet for kantinedrift er udliciteret. Her spiser medarbejderne i PFAs kantine. | Foto: Jacob Ehrbahn/Polfoto/Arkiv

Grønt er det nye sort i den danske foodservice-branche, hvor det er blevet et konkurrenceparameter at skrue ned for madspildet de seneste år.

Det gælder også hos Fazer Food Service, der dagligt bespiser 40.000 ansatte i kantiner i private virksomheder og offentlige institutioner over hele landet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier