Fazer skærer madspildet med en fjerdedel

Madspild er blevet en konkurrenceparameter på markedet for kantinedrift. En af de største aktører, Fazer Food Service, har skåret sit spild med 25 pct. pr. gæst.
Omkring halvdelen af markedet for kantinedrift er udliciteret. Her spiser medarbejderne i PFAs kantine. | Foto: Jacob Ehrbahn/Polfoto/Arkiv
Omkring halvdelen af markedet for kantinedrift er udliciteret. Her spiser medarbejderne i PFAs kantine. | Foto: Jacob Ehrbahn/Polfoto/Arkiv

Grønt er det nye sort i den danske foodservice-branche, hvor det er blevet et konkurrenceparameter at skrue ned for madspildet de seneste år.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også