FødevareWatch

Madspild står i vejen for offentlig økologi

Det bliver svært at nå regeringens mål om mere økologi i de offentlige køkkener med det nuværende madspild.

Foto: Simon Fals/ritzau/Arkiv

De offentlige køkkener skal smide mindre mad i skraldespanden, hvis det skal lykkedes at nå regeringens mål om 60 pct. økologi inden 2020.  

Ifølge en opgørelse foretaget af Miljøstyrelsen kasserer offentlige institutioner 21.000 ton mad hvert år, og det er alt for meget, hvis lidt under to tredjedele af indkøbene fremover skal være økologiske.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier