FødevareWatch

Ny gratis app – få mere ud af FødevareWatch

Med vores nye app er du altid logget ind, du kan læse vores artikler offline, gemme til senere læsning, få breaking news på mobilen og meget mere – og så er læseoplevelsen på mobil og tablet ganske enkelt bedre.

Kære læser,

Det er nu godt et år siden, at FødevareWatch gik i luften. Modtagelsen i branchen har været overvældende, og vi er til fulde blevet bekræftet i, at der er både plads til og behov for et medie, der leverer kritisk, fair og uafhængig erhvervsjournalistik om fødevarebranchen.

Vores ambitioner stopper dog ikke her, og vi er i løbende dialog med vores abonnenter om, hvordan vi bliver et endnu bedre medie.

Mange har i den forbindelse peget på mobiloplevelsen som et område, der rummer plads til forbedringer.

Derfor har vi udviklet en ny app, som allerede nu er gratis tilgængelig til iPhone og iPad i App Store. Snart vil der også være app klar til Android-enheder.

Med den nye app er læseoplevelsen på mobilen forbedret markant, så du kan følge ordentligt med fra toget, sofaen eller hvor du ellers surfer nyheder, når du ikke sidder foran din computer – og så behøver du kun at logge ind første gang, du bruger app’en. Du kan desuden læse artikler offline, gemme til senere læsning, modtage breaking news som push-beskeder og meget mere.

Vi er ikke i tvivl om, at du vil få endnu mere glæde af dit abonnement på FødevareWatch med den nye app, men prøv selv.

Appen er gratis og hentes her.

Tilbage er der kun at ønske god læselyst.

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier