FødevareWatch

NNF: Positivt at Tican forbliver på danske hænder

Med Danish Crowns overtagelse af Tican står det fast, at Tican ikke får en udenlandsk investor ind. Glædeligt, mener formanden for NNF.

Foto: Jens Dreisling, Polfoto

Tirsdagens store nyhed i fødevarebranchen, fusionen mellem slagterierne Danish Crown og Tican, kommer som en overraskelse, ikke mindst for Ole Wehlast, formand for fødevareforbundet NNF.

”Jeg er faktisk lige så overrasket, som I formentlig er over det. Det havde jeg sgu ikke set komme, jeg troede ikke, at Tican søgte den vej - jeg troede, de søgte andre samarbejdspartnere. Det er min umiddelbare vurdering her fra første hånd, at det i hvert fald er med til at sikre, at virksomheden bliver på danske hænder, og det er da den gode nyhed i det - jeg glæder mig over, at Tican bliver på danske hænder,” siger han til FødevareWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier