Højer Pølser hæver bundlinjen

Flere års tilbagegang ser for alvor ud til at være vendt i slagterivirksomheden Højer Pølser, hvor bundlinjen som ventet har fået et nøk opad.
Højer Pølser drive i dag af Gerd (foto)og Jan Müller. De er 4. generation i slagterbutikken siden starten i 1897. | Foto: Jørgen Rudbeck
Højer Pølser drive i dag af Gerd (foto)og Jan Müller. De er 4. generation i slagterbutikken siden starten i 1897. | Foto: Jørgen Rudbeck

Højer Pølser mærker detailhandlens øgede fokus på lokale kvalitetsfødevarer, og den sydvestjyske slagteriinstitution løfter helt som ventet bundlinjen i det netop aflagte regnskab for 2013/2014.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Stifter Kaspar Basse startede Joe & The Juice for 20 år siden. | Foto: Gregers Tycho

Joe & The Juice er sat til salg