FødevareWatch

Dansk slagteri i vækstoffensiv

Det privatejede slagteri Danepork er godt i gang med at køre i stilling til at bygge et nyt svineslagteri. Selskabet vil herefter have øget sin kapacitet med 300 pct.

Foto: Ilan Brender/Polfoto/Arkiv

I Randbøl mellem Vejle og Billund ligger slagteriet Danepork.

Her går ejer og adm. direktør Leo Grønvall, som i sin tid overtog slagteriet fra sine forældre, og pusler med planer om store udvidelser. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier