FødevareWatch

Flere producenter kan nu få nøglehulsmærke

Fødevareministeriet udvider nu listen over fødevarekategorier, der har mulighed for at få Nøglehuls-mærket.

Foto: PR

Usaltede mandler, knækbrød og ost er eksempler på produkter, der fra 1. marts har mulighed for at få Nøglehulsmærket – det officielle nordiske ernæringsmærke.

Det skriver Fødevareministeriet i en pressemeddelelse.

Ministeriet udvider nemlig mulighederne for at bruge ernæringsmærket. Slagtere, ostehandlere, bagere og supermarkeder vil f.eks. kunne mærke brød, knækbrød, ost og uforarbejdet kød, der ikke er færdigpakket.

Også kategorier som usaltede nødder, gluten -og laktosefri produkter er i spil til mærket, såfremt de lever op til de ernæringsmæssige krav, der stilles.

I dag har knap 2.000 produkter Nøglehulsmærket i Danmark.

Grænsen er nået for fødevaremærker

Mere fra FødevareWatch

Diningsix-direktør takker af

Restaurantkoncernens adm. direktør giver i stedet stafetten videre til medstifter, mens han selv fortsætter som kommerciel direktør udstationeret i London.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier