FødevareWatch

Nedbrændt pålægsproducent rejser sig fra asken

Aalbæk Specialiteter er tæt på at være tilbage i handlen med et 'nødsortiment'. Virksomhedens fabrik brændte i januar.

Henry Franzen, medejer og salgsdirektør i Aalbæk Specialiteter. | Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Aalbæk Specialiteter blev i januar ramt af en brand, der ødelagde pålægsfabrikken i Billund, men nu er der lys for enden af tunnelen for den hårdt prøvede producent.

JydskeVestkysten skriver, at virksomhedens produkter er tæt på at være tilbage på hylderne i landets supermarkeder.

”Vi regner med at have et nødsortiment klar om syv uger. Det bliver produceret i vores afdeling i Farre ved Give, mens kolleger i branchen også vil hjælpe os med at producere,” siger direktør Mads Quistgaard til mediet.

Branden startede den 18. januar og ødelagde produktionsfaciliteterne i Billund, mens lageret og administrationsbygninger gik fri.

De omfattende skader på fabrikken i Billund betød, at man måtte afskedige 40 ansatte, men Mads Quistgaard fortæller, at fire ansatte nu er tilbage i arbejde.

Han håber samtidig, at det bliver muligt at genansatte flere i takt med, at produktionen kommer tilbage i omdrejninger. 

Stor brand hos Aalbæk Specialiteter

"Det er vigtigt at møde kunderne ansigt til ansigt"

Mere fra FødevareWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier