FødevareWatch

Dansk kyllingeindustri taber fart trods stærk konkurrencekraft

På fire centrale områder står den danske kyllingeindustri stærkt, men alligevel falder produktionen, mens konkurrerende lande stormer frem.

Billeder fra Danpo | Foto: JOACHIM ADRIAN/POLFOTO/ARKIV

Den danske slagtekyllingeindustri står på en række centrale områder stærkt i forhold til flere konkurrence lande – men alligevel falder den danske produktion af slagtekyllinger, mens flere af de andre lande stormer frem.

Industriens styrkepositioner fremgår af en ny rapport, en såkaldt benchmarkanalyse, fra Landbrug & Fødevarer, ”Dansk Slagtekyllingeproduktion i et internationalt perspektiv”.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier