FødevareWatch

Kun det bedste øko-kød kan sælges dyrt

Økologi er ikke nødvendigvis ensbetydende med bedre smag, og det skal det ifølge et forskningsprojekt være for at få forbrugerne til at betale ekstra.

Økologisk kød koster i forvejen en del mere end konventionelt kød, uden at forbrugeren nødvendigvis oplever en stor kvalitetsforskel.

På den baggrund har forskningsprojektet SUMMER undersøgt, om man kan profilere økologisk kød yderligere ved at bruge lokalt producerede fodermidler og ved at understøtte dyrenes sundhed og velfærd. Projektet undersøger også forbrugernes holdninger, og her er der både godt og skidt nyt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier