Kun det bedste øko-kød kan sælges dyrt
Økologi er ikke nødvendigvis ensbetydende med bedre smag, og det skal det ifølge et forskningsprojekt være for at få forbrugerne til at betale ekstra.
AF FREDERIK NØRBY
Økologisk kød koster i forvejen en del mere end konventionelt kød, uden at forbrugeren nødvendigvis oplever en stor kvalitetsforskel.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Fødevareprojekter på Aarhus Universitet får 80 mio
For abonnenter
Coop øjner potentiale i skæve grøntsager
For abonnenter