FødevareWatch

Nu rykker dagligvarer over nettet også på landet

Efter ni år på markedet for online-handel med fødevarer har folkene bag hjemmesiden Retnemt.dk god føling med, hvad der rykker. Kundegrundlaget er langt bredere, end hvad man skulle tro, siger direktør.

Internetbutikken Retnemt.dk, der på niende år lever af at sende måltidskasser ud til travle danske familier, mærker tydeligt, hvordan markedet for handel med fødevarer på nettet konstant modnes. Efter nogle træge år er der for alvor ved at komme hul på bylden, siger adm. direktør Klaus Toft Nørgaard til FødevareWatch.

"Vi etablerede os før finanskrisen, og dermed fik vi et godt udgangspunkt før årene, hvor det ikke gik så stærkt, men for hele det danske marked kan man sige, at penetrationen i relation til internethandlen med fødevarer har været langsommere, end vi havde forventet," siger Klaus Toft Nørgaard og tilføjer:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier