FødevareWatch

Chr. Hansens skuffende regnskab giver ryk hos analytikere

Flere finanshuse har valgt at pille ved deres kursmål og anbefalinger for Chr. Hansens aktie, efter at ingredienskoncernen leverede et skuffende regnskab onsdag morgen.

Foto: Juan Hein / Ritzau Scanpix

Blandt andet har franske Société Générale sænket sin anbefaling af aktien til "hold" fra tidligere "køb", mens kursmålet løftes til 275 kr. fra tidligere 260 kr.

Regnskabet giver dog ikke anledning til justeringer alle steder. For eksempel holder Alm. Brand Markets fast i den i forvejen negative anbefaling "sælg" og kursmålet 225 kr. Alm. Brand Markets mener, at Chr. Hansens forventninger til helåret fortsat er opnåelige.

I forbindelse med regnskabet holdt Chr. Hansen fast i forventningen om en organisk omsætningsvækst på 7-9 pct. samt en EBIT-margin før særlige poster på over 26,5 pct.

Chr. Hansen ligger torsdag over middag i bunden af C20 Cap - en placering som aktien også indtog hele dagen onsdag. Aktien falder torsdag 4,3 pct. til 269,40 kr.

Chr. Hansen: Vil tage stilling til aktietilbagekøb senere

Chr. Hansen-direktør: Vi har undervurderet Kina

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier