MadMarked-direktør har meldt sig til politiet

Jesper Skibstrup, der i sidste uge blev bortvist fra sin stilling som adm. direktør for MadMarked, har meldt sig selv til Nordsjællands Politi.
MadMarked i Præstø og Store Heddinge må dreje nøglen om som følge af rod i regnskaberne. | Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv
MadMarked i Præstø og Store Heddinge må dreje nøglen om som følge af rod i regnskaberne. | Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

Jesper Skibstrup, bortvist adm. direktør for MadMarked, har onsdag meldt sig selv til Nordsjællands Politi.

Det oplyser pressekoordinator Henrik Suhr, der fortæller, at sagen er videresendt til Sydsjællands Politi, da gerningsstedet er i Præstø.

”Jeg kan bekræfte, at vi har talt med Jesper Skibstrup, og at sagen er optaget og oversendt til Sydsjællands og Lolland Falsters Politikreds,” skriver han i en mail til FødevareWatch.

Erhvervsmanden blev bortvist fra sin stilling som adm. direktør og økonomisk ansvarlig for den økologiske butikskæde sidste fredag, da det gik op for ledelsen, at der var alvorlige problemer med regnskaberne.

Angiveligt havde Jesper Skibstrup over længere tid præsenteret et forkert billede af virksomhedens økonomi for Birgitte og Kim Escherich, der stiftede kæden sammen med den nu bortviste direktør i 2012.

Problemerne viste sig at være så alvorlige, at MadMarked A/S onsdag blev begæret konkurs af investor Peder Harboe, mens butikkerne i Præstø og Store Heddinge må dreje nøglen om. MadMarked i Skovsgaard, Svendborg og Korsør kører videre som hidtil, da de er selvstændigt drevet.

Det er endnu uklart, om Jesper Skibstrup er blevet sigtet, og i så fald hvad han er blevet sigtet for.

Bortvist direktør har flere konkurser bag sig

Investor trak stikket på konkursramt madmarked

Ambitiøst madmarked begæret konkurs

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Lars Skaaning

Fortsat umuligt at spore Skares gamle kød

For abonnenter