FødevareWatch

Moody's: Lave oliepriser løfter fødevaremarginer

Kreditvurderingsbureauet Moody's spår gode tider for fødevarevirksomhederne som følge af de lave priser på olie.

Foto: Mark Lennihan

Olieprisernes rutsjebanetur har nået en midlertidig karusseldal, der åbner gode muligheder for fødevareindustriens store spillere, vurderer kreditvurderingsbereauet Moody's i ny analyse.

Siden analysen kom ud midt i sidste uge har Moody's allerede forsøgt at tage højde for nye olieprisændringer, men for 2015, vurderer bureauet, at den gennemsnitlige spotpris for en tønde råolie (Brent) bliver 55 USD, mens gennemsnitsprisen i 2016 vil være 65 USD.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier