FødevareWatch

Odense Marcipan: 2015 bliver et hårdt år

Odense Marcipan navigerer i et marked, hvor prisen på den vigtige råvare mandel er steget markant det seneste år. Priserne ser kun ud til at fortsætte opad, fortæller direktør Niels Søgaard i et interview.

Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto/Arkiv

Direktør Niels Søgaard møder FødevareWatch på sit kontor i Odense på en råkold og grå decemberdag.

Den traditionsrige virksomhed arbejder i et klima med skyhøje råvarepriser. Niels Søgaard stikker derfor heller ikke sig selv blår i øjnene, når det kommer til at vurdere 2015 - det bliver en udfordring.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier