FødevareWatch

Efter flere frasalg køber Orkla nu op i Finland

Ingrediensdivisionen i det norske Orkla-konglomerat har købt aktiemajoriteten i det næststørste salgs- og distributionsselskab i den finske bagerisektor. Handlen føjes til listen over årets mange opkøb og frasalg.

Foto: Orkla/ PR

Orkla Food Ingredients har gennem datterselskabet KåKå AB købt 67 pct. af den finske virksomhed Condite Oy. Dermed styrker det norske fødevarekonglomerat sin position som en af markedslederne på det nordiske marked for bageriingredienser.

"Dette opkøb sker i tråd med Orklas ønske om at vokse i de nordiske og baltiske lande. Condite har etableret gode, langsigtede kunderelationer og har et indgående kendskab til leverandørmarkedet, der er meget værdifuld for Orkla. Købet er også strategisk vigtigt for en fortsat styrkelse af Orklas tilstedeværelse i Finland," siger Orkla koncernchef Peter A. Ruzicka i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier