FødevareWatch

Bornholmsk vækstplan satser på gourmet og fisk

Med en vækstplan, som regeringen og Bornholms Vækstforum indgik torsdag, skal der skabes 200 nye private job ved at satse yderligere på turisme, gourmet-mad og fiskeri.

De bornholmske erhvervsdrivende kan så småt godt gå i gang med at kigge de finere kogebøger igennem. I en netop vedtaget vækstplan for øen mellem regeringen og Bornholms Vækstforum skal der skabes omkring 200 nye jobs på øen med benhårdt sats på kvalitetsfødevarer, turisme og havbrug. De tre ting bliver hjørnestenene i øens udvikling, skriver DR Bornholm.

"Der er en række konkrete ting i planen, som ikke bare matcher, men forstærker de ting, vi i forvejen har i vores erhvervsstrategi. Vi kan kun sige, at det er en meget positiv aftale," siger Lars Nørby Johansen, der er formand for Bornholms Vækstforum til mediet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier