FødevareWatch

Iværksættere satser på restprodukter fra fiskeindustrien

Det er skarpe, krøllede og veluddannede hjerner, der står bag de tre projekter, der er kåret som vindere af Agro Business Parks innovationskonkurrence 2014. Læs om bl.a. ingrediens-udvikling i fiskeindustrien.

GENREFOTO | Foto: Ole Kjær

Det er muligt at udvikle fødevareingredienser på basis af restprodukter fra fiskeindustrien – ikke mindst, når det gælder fiskeolie.

Netop det mål forfølger parterne i et nyt projekt, der bygger på et samarbejde imellem Lone Honoré fra det lille firma inOMEGA-3 og Charlotte Munch Jacobsen fra DTU Fødevareinstituttet – med støtte fra GUDP under NaturErhvervstyrelsen. Et projekt, der nu har vundet en pris i en netop afsluttet innovationskonkurrence:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier