Grisetæer er en guldgrube

Eksporten af spiselige biprodukter fra grise, kødkvæg og fjerkræ er steget markant siden årtusindsskiftet, viser ny analyse.
Foto: Jens Panduro/POLFOTO
Foto: Jens Panduro/POLFOTO

Den europæiske eksport af grisetæer og andre spiselige biprodukter er firedoblet siden 2000, mens prisen samtidig er steget med 160 pct. Det viser en ny analyse fra Landbrug & Fødevarer.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også