”Nej, for fanden. Det er det sidste, vi vil"

Der er uklarhed om detaljerne i fusionsplanerne mellem Løgismose og Meyer-imperiet. Overfor Børsen afviser Løgismose-formand, at Grønlykke-familien vil sælge ud, men bekræfter interessen i Meyer.
Foto: Carsten Bundgaard/Jyllands-Posten
Foto: Carsten Bundgaard/Jyllands-Posten

Tirsdagens store historie om fusionen mellem Løgismose og Claus Meyers madimperium, rummer endnu en del uklarheder.

Den London-baserede kapitalfond IK Investment Partners (IK), tidligere Industri Kapital, er ifølge Jyllands-Posten netop nu ved at afslutte et opkøb af de to varemærker i en handel, der har en samlet værdi på omkring 800 mio.kr.

Fond klar til at købe Meyer og Løgismose

Overfor Børsen bekræfter bestyrelsesformand Jacob Grønlykke, at Løgismose gerne vil arbejde tættere sammen med Claus Meyer, og at man vil melde noget konkret ud, hvis man kommer så langt i processen.

Dog understreger han også, at det sidste, som kan komme på tale, er at man vil sælge ud af Grønlykke-arvesølvet.

”Overhovedet ikke. Hvis vi ender med at samarbejde med Claus Meyer, så er det tværtimod for at komme tættere på virksomheden. Når man vil gøre en forskel, er det godt at have nogle våbenfæller, og sådan én er Claus Meyer,” siger Jacob Grønlykke til Børsen.

Direkte adspurgt i samme åndedrag af Børsen, om famlien vil sælge ud af Løgismose, lyder svaret: ”Nej, for fanden. Det er det sidste, vi vil.”

Ifølge Jyllands-Posten er planen at fusionere dele af de to selskaber og skabe en stærk koncern, hvor man kan udnytte de brands. Handlen forventes bliver offentliggjort inden ret længe, hvis vel og mærke man kan få enderne til at nå sammen.

Løgismose-formand savnede plan for generationsskifte

Sådan ligger landet i Meyers rige

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også