FødevareWatch

McDonald’s vil ændre struktur

Den amerikanske Fastfood-kæde McDonald’s vil ændre sin virksomhedsstruktur i hjemlandet, så det fremover bliver lettere for de individuelle restauranter at tilpasse deres menuer og services til forbrugerne.

Foto: Nam Y. Huh/AP

Fastfood-giganten McDonald’s har planer om at ændre sin struktur og bl.a. fjerne flere ledelseslag i hjemlandet, USA. Det skriver Wall Street Journal.

Kunderne har svigtet McDonald’s på det seneste, og derfor vil kæden give lederne i sine 22 amerikanske regioner mere frihed til at påvirke menuen og markedsføringen. Det frengår af et memo, som den amerikanske avis er kommet i besiddelse af.

”Virkeligheden er, at vores nuværende amerikanske struktur ikke er optimeret til forbrugerne. Det der har fungeret i USA i det seneste årtå, er ikke nok til at drive forretningen fremad i fremtiden,” skriver den øverste amerikanske chef Mike Andres i brevet til franchisetagere og koncernmedarbejdere.

Ændringerne betyder også, at man fremover vil indele det amerikanske marked i fire overordnede zoner - nordøst, syd, central og vest -  i stedet for de nuværende tre – øst, central og vest.

Burger King udvider i Danmark

USA's svigtende appetit koster McDonald's

McDonald's: Burgersalget svækket af kinesisk kødskandale

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier