FødevareWatch

Fakta i nyt samarbejde med gårdmejeri

Fakta har netop indgået en eksklusivaftale om oste fra Sønderhaven Gårdmejeri.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

Fakta tager nu et konkret skridt i retningen af større samarbejde med lokale producenter med lanceringen af et nyt eksklusivt samarbejde med Sønderhaven Gårdmejeri.

Samarbejdet indebærer en serie på 4 forskellige oste produceret af mælk fra Sønderhavens 100 køer på gårdens eget mejeri.

”I Fakta er vi også sammen om bedre mad. Hos os handler det om god kvalitet til en pris, alle har råd til, så man nemmere kan få mere smag på hverdagen,” siger kædedirektør Niels Karstensen, Fakta i en pressemeddelelse.

Ostene fra Sønderhaven Gårdmejeri vil blive introduceret til en stykpris på 25 kr. og vil udelukkende kunne fås i de 444 Fakta butikker.

Fakta-chef på trapperne med ny kurs

Fakta-chef: Overskud i 2015 er min eksamen

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier