FødevareWatch

Ny juridisk chef i Dansk Supermarked

Tidligere Mærsk-advokat er udpeget som ny juridisk direktør i Dansk Supermarked.

39-årige Jakob Røddik Thøgersen tiltræder senere på året stillingen som Group General Counsel (juridisk direktør) i Dansk Supermarked.

Det oplyser Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

Jakob Røddik kommer fra en stilling som Mergers & Aquisitions (M&A) advokat hos A.P. Møller – Mærsk, hvor han primært har beskæftiget sig med køb og salg af virksomheder og forretninger i A. P. Møller gruppen.

Den kommende direktør for Dansk Supermarkeds juridiske afdeling kender allerede detailvirksomheden, da han udfyldte en central rolle i udfærdigelsen af Dansk Supermarkeds joint venture med Sainsbury's i forbindelse med lanceringen af Netto på det britiske marked.

Om rekrutteringen af Jakob Røddik Thøgersen siger Dansk Supermarkeds administrerende direktør, Per Bank:

"Jakob Røddik Thørgersen er allerede særdeles godt inde i vores koncern og bringer en meget stærk erfaringsbase med sig. Jeg er meget tilfreds med, at vi henter en yderst kompetent direktør til forretningen, som skal være med til understøtte vores strategi og udvikle legal-funktionen i Dansk Supermarked."

Jakob Røddik Thøgersen skal lede en juridisk afdeling, som har til formål at fokusere på selskabsretlige forhold, fast ejendom, gruppens intellektuelle rettigheder, compliance, group policies og projekter i forbindelse med forretningsudviklingen, som det hedder i meddelsen.

"Med den fart Dansk Supermarked skyder i øjeblikket, får jeg nok at se til. Efter Sallingfondenes overtagelse af aktiemajoriteten i Dansk Supermarked er det en naturlig del af virksomhedens udvikling, at der sættes fokus på det juridiske arbejde, og det glæder jeg mig til at stå i spidsen for," lyder det fra Jakob Røddik Thørgersen.

Jakob Røddik Thøgersen overtager stillingen 1. november efter Henrik Kirketerp, der har valgt at søge nye udfordringer uden for koncernen efter 25 år i Dansk Supermarked.

Blå bog:

Født 1975 i Haderslev – opvokset i Bramming

Uddannet cand. jur. fra Københavns Universitet

2011-2014: M&A-advokat hos A.P. Møller - Mærsk, Group Legal

2010-2011: Advokat hos Gorissen Federspiel i København

2006-2010: Advokat hos Plesner i København

Tre detailkæder stopper samarbejde med Skare

Her er danskernes foretrukne supermarked

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier