FødevareWatch

Stor stigning i dansk ægeksport

Danmark eksporterer æg som aldrig før. På ti år er eksporten af æg og ægprodukter næsten fordoblet, viser en undersøgelse fra Landbrug & Fødevarer.

Foto: Thomas Borberg

Fra 2003 til 2013 er Danmarks samlede eksport af æg og ægprodukter steget med 91 pct.

Ægeksport gøres op i tre kategorier, ’æg i skal’, ’æg i flydende form’ og ’andre typer ægprodukter’. Mens de første to kategorier er steget med henholdsvis 27 og 17 pct., er det diversekategorien ’andre typer ægprodukter’, der tager det største spring fra at eksportere omkring 800 tons til cirka 6.600 tons.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier