Det er kun lidt over et år siden, at Claus Meyer åbnede den store foodcourt og restaurant Meyers i Lyngby, men der har nu vist sig at være et behov for at lave en række ændringer i restaurantens struktur.
Omkostningerne har været større og indtægterne lidt færre, og derfor bliver konceptet nu justeret, så det passer bedre til Lyngby. Det skriver lokalavisen Det grønne område.
”Vi gør det hele mere enkelt. Det har vist sig, at folk blev mere forvirrede end berigede af den opdeling, vi havde lavet i restauranten. Nu bliver der så få regler som muligt. Man kan få det hele på alle 122 pladser i restauranten, og samtidig gør vi menukortet en smule mere enkelt ved at fjerne nogle af de mere komplekse retter,” siger Claus Meyer til Det grønne område.
Samtidig understreger Claus Meyer, at hans virksomhed aldrig har åbnet et sted, hvor de ikke har begået fejl. Dog har de bare været større i Lyngby, og derfor retter de nu op på konceptet, der skal justeres jævnligt, inden Claus Meyer forventer, at det er helt på plads i 2016.
Claus Meyer vil se langt flere danske detailaktører
Her er Meyers store New York-plan
Sådan ligger landet i Meyers rige