FødevareWatch

Claus Meyer omstrukturerer i Lyngby

Claus Meyers store foodcourt og restaurant i Lyngby bliver fra på mandag justeret i form af blandt andet sænkede priser, færre komplicerede retter og færre regler.

Foto: Martin Lehmann

Det er kun lidt over et år siden, at Claus Meyer åbnede den store foodcourt og restaurant Meyers i Lyngby, men der har nu vist sig at være et behov for at lave en række ændringer i restaurantens struktur.

Omkostningerne har været større og indtægterne lidt færre, og derfor bliver konceptet nu justeret, så det passer bedre til Lyngby. Det skriver lokalavisen Det grønne område.

”Vi gør det hele mere enkelt. Det har vist sig, at folk blev mere forvirrede end berigede af den opdeling, vi havde lavet i restauranten. Nu bliver der så få regler som muligt. Man kan få det hele på alle 122 pladser i restauranten, og samtidig gør vi menukortet en smule mere enkelt ved at fjerne nogle af de mere komplekse retter,” siger Claus Meyer til Det grønne område.

Samtidig understreger Claus Meyer, at hans virksomhed aldrig har åbnet et sted, hvor de ikke har begået fejl. Dog har de bare været større i Lyngby, og derfor retter de nu op på konceptet, der skal justeres jævnligt, inden Claus Meyer forventer, at det er helt på plads i 2016.

Claus Meyer vil se langt flere danske detailaktører

Her er Meyers store New York-plan

Sådan ligger landet i Meyers rige

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier