FødevareWatch

Her er Meyers store New York-plan

Sammen med 20-25 ansatte flytter Claus Meyer nu til USA, og på et meget berømt sted i New York er det planen, at dørene snart skal slås op til en 1200 kvadratmeter stor restaurant.

Foto: Martin Lehmann

Iværksætteren og kokken Claus Meyer har valgt at rykker pløkkerne op i lille Danmark og sammen med familien og 20-25 ansatte flytter han nu til USA.

I Vanderbilt Hall på den berømte Grand Central Station midt i New York, er det planen, at der skal opføres en 1200 kvadratmeter stor restaurant.

Den entreprenante kok luftede onsdag aften USA-planerne på Facebook.

De 20-25 medbragte danske kolleger skal blandt andet være med til at rekruttere det personale, som skal drive restauranten.

Få FødevareWatchs nyhedsbrev gratis to gange dagligt

Planen er, at restauranten skal  åbne i begyndelsen af 2016, og den kommer til at tage udgangspunkt i nogle af de mange ting, som vi kender fra Meyers danske koncepter, skriver Claus Meyer på Facebook.

"Principperne for vores måde at drive virksomhed på i Danmark, nogle af de ”formater” (Deli, bar, bager, smørrebrød o.s.v.) vi arbejder i, og den ny nordiske køkkenfilosofi kommer til at danne grundlag for New York operationen," skriver han og tilføjer:

"Alt imens vi forventer at denne ny destination kan blive et vindue til det amerikanske marked for udvalgte nordiske produkter og producenter, bliver en af vores nøgleopgaver at finde en balance mellem hvilke varer vi henter hjemmefra og hvilke forsyninger, der skal opstå ud af de nye relationer vi kommer til at etablere i USA."

Udover, at New York-operationen bliver et stort selvstændigt projekt, kommer Claus Meyer også tættere på de sine to sydamerikanske madprojekter i Bolivia, som går under navnet Melting Pot og Gustu. Sidstnævnte restaurant har Claus Meyer i løbet af rekordtid fået stor succes med, og den er senest blevet kåret som Sydamerikas bedste restaurant.

Kendt kok får stor bøde for ulovlig arbejdskraft

Sådan ligger landet i Meyers rige

Claus Meyer tæt på gennembrud i USA

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier