FødevareWatch

Bageruddannelse tester de studerende på Food Festival

Syddansk Erhvervsskole brugte årets Food Festival til at teste de studerendes præstation, når de står ansigt til ansigt med forbrugere. Så ved vi, hvor vi skal sætte ind, forklarer bagerfaglærer.

Foto: Majken Søndergaard Nielsen

FOOD FESTIVAL:

Syddansk Erhvervsskole har i dagens anledning oprettet et bageri i et telt. Her står 25 bager- konditorstuderende på skift og bager, samtidig med at de viser deres produkter frem for forbrugerne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier