FødevareWatch

Tican afviser ”bornholmsk” løsning

Ledelsen ser ingen grund til at få hjælp til at forhindre en lukning af slagteriets afdeling i Fjerritslev trods håndsrækning fra borgmesteren.

Foto: /Ritzau/Rasmus Baaner,

Ledelsen i Tican afviser at finde en politisk løsning på den ventede lukning af slagteriets afdeling i Fjerritslev, hvor 160 medarbejdere står til at miste deres job.

Det skriver Nordjyske.

Borgmester i Jammerbugt kommune Mogens Gade (V) og folketingsmedlem Ane Halsboe-Jørgensen (S) står ellers klar til at hjælpe slagteriet, der er sat til at lukke som konsekvens af den russiske boykot.

Ifølge Mogens Gade har man har fået signaler fra vækstminister Henrik Sass Larsen (S) om, at ministeriet måske vil være klar til at hjælpe slagteriet med midler på samme måde, som man har gjort det på Danish Crowns slagteri på Bornholm.

"Det nytter imidlertid ikke noget, at vi styrter land og rige rundt for at rejse midler, hvis vi ikke fra ledelsen kan få at vide, hvilke muligheder man ser for at redde virksomheden, hvad dette i givet fald kræver, og om de overhovedet ønsker det,« siger Mogens Gade. »Med hensyn til at ændre beslutningen hos os behøver vi ikke at holde et møde," siger han.

Men slagteriet står imidlertid ikke til at redde, fortæller direktør i Tican, Ove Thejs.

"Med hensyn til at ændre beslutningen hos os behøver vi ikke at holde et møde," siger han til Nordjyske.

"..det værste var, da kollegerne fik det at vide.."

Tican lukker fabrik med 160 ansatte

Tican: Ingen fyringsrunder på grund af færre svin 

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier