FødevareWatch

Studerende forvandler 700 kilo svampe til unik smagsforstærker

Hver uge kasserer svampeproducenten Tvedemose Champignon 700 kilo råvarer. Men fem studerende har fundet på en unik måde at tjene penge på skraldet.

Tvedemose, Jens Chr. og Kirtsen Hansen & | Foto: PR

I stedet for at hver uge at smide 700 kilo svampe ud vil Tvedemose Champignon fremover tørre svampene og sælge dem som smagsforstærker. En åbenlyst god idé, der netop har vundet konkurrencen AgroTech Challenge 2014.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier