Studerende forvandler 700 kilo svampe til unik smagsforstærker

Hver uge kasserer svampeproducenten Tvedemose Champignon 700 kilo råvarer. Men fem studerende har fundet på en unik måde at tjene penge på skraldet.
Tvedemose, Jens Chr. og Kirtsen Hansen & | Foto: PR
Tvedemose, Jens Chr. og Kirtsen Hansen & | Foto: PR
AF STEFFEN MOSES

I stedet for at hver uge at smide 700 kilo svampe ud vil Tvedemose Champignon fremover tørre svampene og sælge dem som smagsforstærker. En åbenlyst god idé, der netop har vundet konkurrencen AgroTech Challenge 2014.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Relaterede artikler

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter