FødevareWatch

Firmaer skal tjene penge på "madspild"

23 studerende skal hjælpe tre virksomheder med at mindske madspild med champignoner, gulerødder og Romaine salat. Kantiner er klar til at aftage de nye produkter.

Foto: POLFOTO

På mandag træder 23 studerende fra så forskellige studieretninger som Ernæring & Sundhed, Design og tømrer ind i AgroTechs lokaler.

I løbet af ugen skal de i grupper arbejde med ideer til, hvordan tre forskellige virksomheder kan mindske madspild.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Idealisten Merete Holsts vej til madtoppen

Merete Holst er kendt for at bygge Meyers Kantiner op og er en kvinde med stærke holdninger. Hun er træt af kapitalfonde i danske restauranter og kunne aldrig drømme om selv at sælge ud.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier