Kontrol af egenkontrol skal gøre fødevarer sikre

12 døde danskere på grund af listeria sætter nu kritisk fokus på systemet med virksomhedernes egenkontrol af fødevarer. DTU advarer mod at lade myndighederne tage "en masse hjernedøde prøver."
Foto: PR
Foto: PR
AF HANNE MUNK PEDERSEN OG HANNE FALL NIELSEN

Kan man stole på, at virksomheder er gode nok til at kontrollere sig selv for dødelige bakterier i pølser og andre produkter?

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også