FødevareWatch

Svensk slikgigant fortsætter salgsvækst

Den svenske konfekturekæmpe Cloetta har for fjerde kvartal i træk formået at øge sin omsætning. En større omstrukturering er stort set færdiggjort, og det giver sammen med nye opkøb gode fremtidsudsigter for koncernen, siger adm. direktør Bengt Baron.

Cloettas adm. direktør, Bengt Baron | Foto: Cloetta/ PR

Det går godt for den svenske slikproducent Cloetta på salgsfronten. Faktisk så godt, at man i det seneste kvartal har øget sin omsætning for fjerde kvartal i træk. Det fremgår af koncernens netop offentliggjorte regnskab for andet kvartal af 2014.

Cloetta har i kvartalet omsat for 1.238 mio. svenske kroner, hvilket er 9,5 pct. mere end samme periode af 2013. Samtidig har man øget sin driftsindtjening (EBIT) med mere end 57 pct. fra 54 mio. svenske kroner i andet kvartal af 2013 til 85 mio. kroner i den seneste periode.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier