FødevareWatch

Lokale fødevarer rykker ind i det offentlige

Et nyt projekt skal give flere lokale fødevarer i offentlige institutioner og køkkener. De lokale varer kan generere arbejdspladser.

Foto: Jesper Dall

Det er ikke kun i detailhandlen, at ordet lokalt er et godt buzz-ord for tiden. Nu rykker de lokale fødevarer også ind i de offentlige institutioner og køkkener.

I et nyt projekt, der støttes med 2 mio. kr. fra Markedsmodningsfonden skal Ringkøbing-Skjern Kommune og Roskilde Kommune sammen med organisationen Madkulturen udvikle offentlige indkøb af fødevarer, så de offentlige køkkener får mulighed for at bruge flere lokale råvarer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier