FødevareWatch

Hjem-is vil sælge pølser

Hjem-is skal fremover favne en lang række frostvarer udover is. Selskabet vil udnytte sin kendskabsgrad blandt danskerne til at sætte sig tungt på frostmarkedet.

Foto: Mette Ragner

Hjem-is vil brede forretningen ud inden for frostvarer og sælge alt fra pølser til ærter. Det skriver Børsen.

”Vi har 100.000 faste kunder samt et brand og en klokke, som 94 pct. af alle danskere kender. Det skal selvfølgelig bruges i udviklingen af vores forretning,” siger adm. direktør Frank Jørgensen Waller til Børsen.

Selskabet vil også gøre det muligt for forbrugere at bestille varer på nettet, som de kendte vogne så leverer på adressen.

På den måde går Hjem-is ind på f.eks. nemlig.com's forretningsområde.

Der er ifølge selskabets hjemmeside 10 selvstændige Hjem-is forhandlere fordelt over hele Danmark. De har ansvaret for distribution og salg af Hjem-is og dækker hele Danmark med godt 100 Hjem-is biler, oplyser firmaet.

Ispriserne er eksploderet

Isbranchen går efter luksussegmentet

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier